Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

TA EXOYME ΠΕΙ ΣΤΑΡΑΤΑ:Τη Χ.Α. θα την ξεπουπουλιάσουν οι Κυβερνητικοί μέχρι τετάρτης γενιάς . ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν διώκονται οι ιδέες (ούτε κομμουνιστικές , ούτε αριστερές κ.α) . Γίνεται σαφές ότι με τα όσα προβάλλει η καθημερινή ειδησεογραφίας, υπάρχει μια αναιδής συγχορδία του αερόβατου δημοκρατικού τόξου και των Μ.Μ.Ε να ΘΑΦΤΕΙ με κάθε τρόπο η παιδική αυτή χαρά του Μιχαλολιάκου!, ΌΠΩΣ ΤΌΣΟ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΜΕΙΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΎ!.. ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ο Καρατζαφέρης, Κ. Πλευρης κι άλλοι ων ουκ εστί αριθμός;... ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ..Γι αυτό και τα χυδαία ,δουλικά προσκηνύματα των Κυβερνώντων (Σαμαράς-Αβραμόπουλος κ.α.) στα Εβραιοσυμβούλια-λόμπυ- των ΗΠΑ. Παρακολουθούμε με σφιγμένη ψυχή τις εξελίξεις!..Δυστυχώς η Χ.Α ..παιδιαρίζει και δεν μπορεί να αρθρώσει με την ηγεσία της έναν σοβαρό πολιτικό λόγο. Απλά κραυγάζει άναρθρα. και θερμοκέφαλα! ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΑΝΩΡΙΜΩΝ ..παιδιών!...


ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!


ΒΑΣΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΌΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΤΥΧΩΣ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Η ΔΟΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, και τα χρονίως θλιβερά ΜΜΕ -ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ Χ.Α...ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ.. Θα βγάλουν στη φόρα κι όλα τα πεθαμένα τους... ΄Ηδη άρχισαν!
Δυστυχώς τα φυτά-βουλευτάδες της Χ.Α. δεν έχουν ούτε πολιτικόν νουν, ούτε παιδεία  για να βάλουν στη θέση τους, τους άρπαγες επαγγελματίες του συστήματος! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ! ΒΙΩΝΟΥΜΕ ...ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ! 
Ο Π. Σταυριανάκης σχολιάζοντας τις φωτογραφίες με ναζιστικό περιεχόμενο που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά, είπε: «Απ' ό,τι αντιλαμβάνεστε είναι σε μία ηλικία, η οποία είναι κάτω των 18 ετών», υποστήριξε ο συνήγορος του Χ. Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που βρέθηκαν έπειτα από έρευνα των Αρχών στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στα Γιάννενα. Στις φωτογραφίες ο Παππάς εμφανίζεται με φόντο τη σβάστικα να χαιρετά ναζιστικά.

Οσο για το κείμενο - όρκο της Χρυσής Αυγής, που φέρει ημερομηνία 30/6/1983 και περιλαμβάνεται στα έγγραφα της δικογραφίας, ο κ. Σταυριανάκης είπε ότι ο πελάτης του ήταν τότε 20 ετών. «Ηταν 20 χρονών παιδί. Βεβαίως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτές είναι έρευνες της πλάκας! Μέσα από φοιτητικές φωτογραφίες πάνε να αποδείξουν ότι ο Παππάς είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης ή ότι συμμετείχε στην δολοφία του Παύλου Φύσσα!  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου