Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΓΧΑΜ ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ...ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ!

Έγκυος για δεύτερη φορά η Κέιτ Μίντλετον

Έγκυος για δεύτερη φορά η Κέιτ Μίντλετον

Το δεύτερο μωρό της και γόνο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους μαι στενή φίλη του πριγκιπικού ζευγαριού.

Η Τζέσικα Χέι είναι φίλη της Κέιτ Μίντλετον από την εποχή που και οι δύο ήταν στο σχολείο και ισχυρίζεται ότι σε λίγες εβδομάδες η Δούκισσα του Κέμπριτζ, θα ανακοινώσει τα νέα για το δεύτερο μωρό.

Σημειώνεται ότι η Χέι είχε αποκαλύψει ότι η Μίντλετον περίμενε το πρώτο της παιδί, πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν πολλά σημάδια που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η Μίντλετον άφησε και πάλι να φανούν μερικά από τα γκρίζα της μαλλιά, έχει ρόδινα μάγουλα, ενώ όταν βγαίνει σε δημόσιες εμφανίσεις φροντίζει να κρατά μία απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο προκειμένου να μην της τραυματίσει κανείς την κοιλιά.

Η Χέι πιστεύει ότι η Κέιτ δεν θα πει τίποτα πριν κλείσει το τρίμηνο της κύησης αφού τώρα βρίσκεται και σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την 22η Ιουλίου οπότε και θα γιορτάσουν τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου του ζευγαριού, Τζορτζ.

Ένας βασιλικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς περί δέυτερου μωρού όταν ρωτύηθηκε από δημοσιογράφους το βράδυ της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου